Настаняване в център “MedTiМ”

Настаняване в центъра заради постигане на максимален комфорт.

Център за лечение на зависимости “MedTiМ” е изграден по световни стандарти и като такъв е един от най-големите и най-добре оборудвани в Европа. По време на строителството се постарахме помещенията в клиниката да осигурят максимална функционалност и комфорт. Освен медицинския аспект, ние сме обърнали специално внимание на комфорта и практичността на нашите пациенти. 

Нашият център разполага с 19 единични и двойни стаи, както и 6 апартамента. В тази част на центъра има и кабинет, където медицинските сестри ежедневно поставят периферни венозни катетри, измерват кръвно налягане, температура и извършват ежедневни фармакологични терапевтични процедури.

В същата зона се намира и кабинетът на лекар на обща практика, където нашите лекари на обща практика ежедневно преглеждат пациенти, извършват например електрокардиографски изследвания, а при необходимост назначават и провеждат допълнителни лечения и изследвания.

Стаите

Просторни, удобни и модерно оборудвани стаи осигуряват настаняване на пациентите от програмата за лечение на зависимости на център “MedTiМ”, където им е осигурено максимално уединение.

Двойна стандартна стая

Този тип стая осигурява комфортно настаняване на двама пациенти. Стаята е оборудвана с две легла, телевизор и нощни шкафчета. Банята е отделна, но обща и се споделя между пациентите. Този тип стая не се доплаща и е включен в цената на програмата.

Единична стая

Стаята е внимателно декорирана, за да създаде спокойна среда по време на престоя ви в клиниката. Оборудвана е с просторно двойно легло, което осигурява комфорт и почивка, бюро и телевизор. 

Банята е оборудвана с вана, предлагаща ви възможност за пълно отпускане и релакс. Този тип стая има и опция с тераса и самостоятелен санитарен възел срещу допълнително заплащане.

Единична VIP стая

Тази удобна и функционална стая ви предоставя всичко необходимо за спокоен престой в нашия център. Стаята е оборудвана с просторно двойно легло, което осигурява комфорт и почивка. В хола има удобен диван и фотьойл, както и масичка за отдих докато четете или гледате телевизия. Има и модерна баня. 

Този тип стая се заплаща допълнително.

Върнете живота си на правилния път

Обадете ни се и си насрочете разговор с нашите лекари

Настаняване - Трапезария и творческа зона.

В комплекса на медицински център “MedTiМ” има и трапезария, където се сервират качествени ястия, приготвени в нашия ресторант. Трапезарията е предназначена за 20 пациенти, където могат да намерят храна, напитки, закуски, плодове и лакомства през целия ден. 

В просторното фоайе има и творческа зона с удобни столове и дивани, където пациентите могат да прекарват свободното си време в гледане на телевизия, филми, играйки PlayStation и настолни игри.

Тази просторна и модерно оборудвана зала е не само място за хранене и прекарване на времето, но и част от клиниката, където пациентите могат да прекарват пълноценно свободното си време, да общуват и да работят с оцупационни терапевти.