Терапия с газ Ксенон

Терапията с газ Ксенон играе изключително важна роля при лечението на зависимости. Предвид своите характеристики, Ксенонът днес най-често се използва за лечение на различни видове стрес. По-конкретно, става дума за главоболие, нарушения на съня, синдром на хронична умора, депресивни състояния по време на рехабилитация, но също така и за регенерация на организма след боледуване. 

Освен това, Ксенонът се използва в регенеративната терапия при лечение на зависимости за подобряване на работоспособността на пациента. Важно е да се отбележи, че Ксенонът може да защити нервните клетки (невропротекция) и в същото време да има положителен ефект върху усвояването на клетките на централната нервна система.

Именно затова терапията с газ Ксенон се смята за терапията на бъдещето, тъй като ще има значително въздействие и широко приложение при лечението на мозъчни заболявания. 

Забележка: Този подход представлява сериозна алтернатива на съществуващите методи на фармакотерапия.

Именно затова терапията с газ Ксенон се смята за терапията на бъдещето, тъй като ще има значително въздействие и широко приложение при лечението на мозъчни заболявания. 

Забележка: Този подход представлява сериозна алтернатива на съществуващите методи на фармакотерапия.

Терапията с газ Ксенон е напълно безопасна и безвредна.

Първо, Ксенонът (Xe) е инертен благороден газ. Не претърпява биотрансформация и са необходими три до четири минути, за да се елиминира от тялото през белите дробове. 

Въпреки това, за разлика от други фармацевтични препарати, използвани в медицината, Ксенонът не е токсичен и няма канцерогенни свойства. Държи се безпристрастно в организма, не предизвиква странични ефекти, алергии и кардиодепресивни ефекти.

Също така газът Ксенон не влияе върху съсирването на кръвта, морфологичния състав на клетките и имунната система. В същото време не променя невроендокринния статус и е екологично напълно чист и безвреден.

Върнете живота си на правилния път

Обадете ни се и си насрочете разговор с нашите лекари

Терапия с газ Ксенон - За бърз и безопасен терапевтичен ефект

В сравнение с други лечебни методи, прилаганата от нас терапия с газ Ксенон позволява бързо постигане на силен терапевтичен ефект в следните области:

Лечение на зависимости

Лечение на зависимост към хероин (опиати)

Индивидуалният подход към пациентите ще ви накара да забравите за употребата на тези психоактивни вещества.

Лечение на алкохолна зависимост

Кажете сбогом на алкохолната зависимост и се отървете от тази напаст веднъж завинаги.

Лечение на кокаинова зависимост

С висок процент на успеваемост разубеждаваме пациентите от употребата на този наркотик.

Лечение на хазартна зависимост

Благодарение на иновативните методи на лечение хазартът ще се превърне във вашето минало.

Или се свържете с нас по имейл отдолу.