Център за СПА терапии за отпускане и масажи

В нашия център за лечение на зависимости “MedTiM” ще намерите модерен СПА център, който включва модерна сауна, стая за масаж и стая за физиотерапия. Пациентите имат възможност да се отпуснат в пълно уединение в този модерен СПА център, като им дава възможност да се наслаждават на спокойствието и предимствата на благополучието всеки ден.

Физиотерапия и масажи

Успехът в лечението на зависимости е преди всичко в пациентите, които са се преборили със зависимостта благодарение на нашите иновативни лечения, масажи и процедури, както и физиотерапевтичните техники, които прилагаме.
Център за лечение на зависимости “MedTiM” е оборудван със съвременна апаратура за физиотерапия. Масажите се използват при лечение на зависимости и психологически проблеми като средство за отпускане на мускулите, повишаване на тонуса и увеличаване на тяхната гъвкавост. С масажирането на пациента се постига релаксиращ ефект върху тялото, регулиране на сърдечната дейност, понижаване на кръвното налягане, постигане на правилен ритъм на дишане.

Хипербарна камера

Хипербарните камери осигуряват редица предимства, включително повишаване на концентрациите на кислород, което може да насърчи заздравяването и има благоприятен ефект върху различни медицински състояния. Тези предимства включват:

Важно е да се отбележи, че използването на хипербарни камери трябва да бъде под наблюдението на квалифицирани здравни специалисти и може да бъде предписано като част от специфичен план за лечение на определени медицински състояния. Ползите могат да варират в зависимост от лекуваното заболяване и начина, по който се прилага терапията.

Oxy Alpha LED капсула

Oxy Alpha LED Spa капсула осигурява цялостно уелнес изживяване с множество ползи за кожата и общото благосъстояние. Някои от неговите предимства включват:

Върнете живота си на правилния път

Обадете ни се и си насрочете разговор с нашите лекари

Дренажните масажи или лимфен дренаж

Дренажните масажи или лимфен дренаж са терапевтични техники, насочени към стимулиране на циркулацията на лимфата, бистрата течност, която пренася клетките на имунната система през лимфната система. Ето някои от ползите, свързани с тези масажи:

Масажи - терапевтични или релаксиращи

Терапевтичните масажи осигуряват различни ползи за физическо и психическо благополучие. Ето някои общи ползи, свързани с терапевтичния масаж:

Стимулация с електрически ток или електростимулация

Стимулацията с електрически ток или електростимулационни масажи могат да се използват като допълнение към класическите масажи за осигуряване на различни ползи. Ето някои потенциални ползи от електростимулационния масаж:

Сауна с инфрачервени лъчи

Инфрачервената сауна е вариант на традиционната сауна, която използва инфрачервени радиатори за производство на топлина. Потенциални ползи от инфрачервена сауна:

Халотерапия

Халотерапията, известна още като солна терапия, е алтернативна практика, която включва вдишване на частици сол за подобряване на респираторното здраве:
Потенциални ползи: